Tilfredse kunder :)

Anbefaling fra det finske forlag WickWickWick Anbefaling

********************************************************************************

“Jeg vil godt anbefale Merete Lundbeck, som jeg havde et forbilledligt samarbejde med i forhold til min novellesamling ”Krinkelkroge”. Merete fungerede som beta- og korrekturlæser, og jeg var glad for hendes feedback, gode forslag til forbedringer i teksten samt hurtige respons.

Merete har hånd om sproget, opdager grammatiske fejl og er ikke bleg for at give sin mening til kende.”                                                                                                               Mikael Bent. Forfatter, journalist, dramatiker og sangskriver. http://mikaelbent.dk

 ****************************************************************************************************
 … Du skal have mange, mange tak for dine rettelser. Jeg føler virkelig, at jeg har fået langt mere, end jeg betalte for. Det er rart, når man sidder med en følelse af, at bogen er så støvsuget for fejl, som det er menneskeligt muligt – og det er jo i høj grad på grund af dig. Ud fra tidspunkterne på dine rettelser, kan jeg også se, at det har taget dig lang tid, og du har været meget grundig. Det er jeg dig dybt taknemmelig for …
De Bedste hilsner, Philip Hallenborg
*****************************************************************************************************
Juelsminde d. 14/12-2015
Anbefaling af Merete:
Stor tak til Merete Enevoldsen Lundbeck. Hun har givet god og konstruktiv feedback på Helt ude i Hampen – En skrøne i skriveprocessen. Merete har formået at give en ærlig, men også kærlig kritik af skrønen. Hendes konkrete anvisninger gav mig et indblik i, hvordan fortællingen virkede på hende, hvor svaghederne gemmer sig, hvad der kan ændres for at skrønen står tydeligere i sin form. Igen, stor tak til Merete for gode og meget brugbare anvisninger.
Forfatter og digter, Mads-Peder Winther Søby, http://www.empey.dk

*************************************************************************************

Har gennem mange år skrevet en masse historier, til min skrivebordsskuffe !!
Til Børn og unge, Lyrik og prosa, og i særhed om egen hobby gemmen mere end 40 år !!
Og se det har altid været ganske fint – jeg har i alle årene fået udgivet mine hobbyideer i diverse blade. Og været yderst tilfreds med det !!
lige ind til den dag hvor jeg fik kontakt med Merete E Lundbeck, som fik en af mine små historier til gennemlæsning… Og ooh hvor jeg dog voksede “indeni… Merete fortalte hvad hun syntes jeg videre skulle gøre for at få historien udgivet – hvor hun syntes der skulle tilføjes, og hun løftede mit selvværd til at komme videre !!
Se det var en god oplevelse, som jeg er ganske forundt andre småforfattere også må blive en del af..
Mvh Jan Stampe Madsen

*************************************************************************************

Forfatter Merete Lundbeck

Lige fra, at jeg lærte at læse og skrive, har bogstaver, ord og sætninger fået lov at fylde en masse i min bevidsthed. Krydsord, bøger og mine egne kradserier har været blandt mine daglige aktiviteter. Læsehest og kultur-nørd, det er, hvad jeg er, og derfor valgte jeg at blive Bibliotekar/Informationsspecialist. I naturlig forlængelse af mine boglige interesser, har jeg bl.a. startet en gruppe op på FB, som hedder Bog-Fetishisten. Mit drømmejob og virke er det jeg har nu! Jeg forfatter tekster og redigerer kommende bøger m.m.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s